Skip to content

Εισιτήρια

  • 1 & 3 Ιουλίου : Είσοδος Δωρεάν
  • 2,00€ για τα παιδιά από 6 ως 12 ετών.
  • 5,00€ για τους επισκέπτες από 12 ετών και πάνω.
  • Δωρεάν για παιδιά έως 6 ετών.
  • Σε περίπτωση προσέλευσης δύο γονέων/κηδεμόνων που συνοδεύουν παιδιά έως και 12 ετών, τα παιδιά δεν καταβάλλουν εισιτήριο.

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

19:00 19:15 Υποδοχή των μικρών καλεσμένων από το «Αερόστατο».

19:30 20:15 «Οικογενειακά ζυμώματα και μαγειρέματα». Τα παιδιά και οι γονείς φτιάχνουν παρέα με τον γνωστό σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη πίτες, ψωμί και συνταγές με αρωματικά βότανα και χόρτα της Κρήτης.

19:30 - 23:00 Έκθεση Τοπικών Προϊόντων.

20:15 Συναυλία με τους Νυκτοβάτες, εναλλακτική μουσική κολλεκτίβα. Η μουσική πα- ράσταση περιλαμβάνει τραγούδια των Νυκτοβατών και προσεκτικά επιλεγμέ- νες διασκευές ελληνικών και ξένων κομματιών. Συμμετέχουν οι: Αντώνης Βάμβουκας: κιθάρα, τραγούδι, Κατερίνα Τσαντήλα: τραγούδι, κρου- στά, melodica, Μάνος Ναζλής: καχόν, ντραμς, κρουστά, Γιάννης Κορίνθιος: μπάσο, τραγούδι.

21:15 Κρητική παραδοσιακή μουσική και χοροί της Κρήτης από τον μουσικοχορευτικό σύλλογο «Οι ρίζες της Κρήτης» και τον Γιάννη Βρεττό με το συγκρότημά του.

21:45 Συναυλία με το μουσικό συγκρότημα του Στέλιου Μπικάκη. Ο Στέλιος Μπικά- κης με το συγκρότημά του, παρουσιάσουν δικά του τραγούδια αλλά και πα- ραδοσιακά τραγούδια, από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα. Στέλιος Μπικάκης - Λύρα-Τραγούδι, Ηλίας Κατσαβίδης - λαούτο-μπουζούκι, Τιμόθεος Βροντάκης - λαούτο, Μανόλης Πίτερης - κλαρίνο-φλάουτο-σαξό- φωνο, Ανδρέας Μπικάκης - πλήκτρα, Παναγιώτης Χατζημιχαηλίδης - κιθάρα, Γιώργος Τρουλινός - μπάσο, Αντώνης Ζαχαράκης - τύμπανα.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων ανά ημέρα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

2 Ιουλίου, 2012

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

3 Ιουλίου, 2012

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

4 Ιουλίου, 2012

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

5 Ιουλίου, 2012

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

6 Ιουλίου, 2012

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

7 Ιουλίου, 2012

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

1 Ιουλίου, 2012

Εκθέτες και παραγωγοί

Παράλληλες εκδηλώσεις

  • «Εβδομάδα Κρητικής Διατροφής» – Μέρες κρητικής διατροφης & κρασιού: Ειδικές προσφορές σε μενού και κρασιά, σε εστιατόρια της πόλης, κατά τη διάρκεια της Γιορτής.
  • «Ποιητικός αυτοσχεδιασμός» – Καθημερινή απαγγελία μαντινάδων από το Σύλλογο Κρητών Στιχουργών
    «Μιχάλης Καυκαλάς».
  • «Το πνεύμα του Άμβυκα» – Έκθεση φωτογραφίας του Ανδρέα Σμαραγδή με θέμα την απόσταξη της τσικουδιάς, στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
alcohol_logos
Η κατανάλωση αλκοόλ επιτρέπεται σε ενήλικές άνω των 18 ετών
wine_in_moderation
Μετάβαση στο περιεχόμενο